Åpningstider

Vi tilbyr behandling både på dag- og kveldstid. Enkelte av våre psykologer kan også tilby timer på lørdager og søndager.

 

Viktig å vite før timebestilling

Vi er en privat klinikk. Vi tar ikke henvisning fra lege med tanke på refusjon av behandlingsutgifter. Hos oss må man dekke alle behandlingsutgifter selv. 

Vi kan dermed tilby snarlig behandlingsoppstart, uten ventetid.

Timebestilling

For skriftlig timebestilling, vennligst fyll ut skjemaet under. Skriv noen setninger om deg selv og hva du ønsker hjelp med. All informasjon vil bli lagret på et trygt sted og behandlet med konfidensialitet. Du vil få tilbakemelding fra oss innen 24 timer.

Henvendelser som er mangelfulle eller inneholder gal informasjon, besvares ikke.

Addresse Solligata 2, 0254 Oslo

E-post post@helplink.no

Avbestillingsregler

Avbestilling av en time må skje senest 48 timer før timen finner sted. Da får vi mulighet til å hjelpe andre. Hvis ikke avbestilling skjer i tide, vil man bli belastet for hele timen. Dette gjelder uansett årsak. I helgene kan avbestilling foretas via e-post.

Førstegangstimer som finner sted under 48 timer fra bestilling, kan ikke avbestilles.

Finne frem til vår klinikk

Vi holder til i dette bygget i Solligata 2, like ved Solli plass. Våre lokaler er i 4. etasje, og ringeklokken på gateplan er markert “psykologene”.

Fra oss er det gangavstand til både buss, trikk, t-bane og tog. For de som kommer med egen bil, er det gateparkering. I tillegg finnes det et parkeringshus i samme gate.

Når du ser dette skiltet, har du funnet riktig inngangsdør.

Lukk meny