Psykolog online – Bistand hjemme hos deg selv

Ønsker du rask tilgang til psykolog, men kan ikke komme til vår klinikk i Oslo? Det finnes en løsning.

Mange ønsker å kjøpe private psykologtjenester for å få slippe lange ventetid i det offentlige systemet, men slike tilbud finnes kun i de største byene.

Hos oss kan du få fullverdig bistand hjemme hos deg selv, via videotjenesten Skype. Flere studier har dokumentert at videosamtaler er like effektiv som tradisjonell behandling på kontoret til psykologen for mange ulike plager og problemstillinger.
Eksempler på temaer som passer for samtaler via Skype:

Milde og moderate depresjoner

Mild og moderat angst

Panikkangst

Sosial angst

Stress

Søvnplager

Utbrenthet

Arbeidsnarkomani

Komplisert sorg

Selvutvikling og coaching

Behandling via video er ikke egnet for tyngre psykiske plager. Dersom du er usikker på om din problemstilling kan behandles via Skype, er du velkommen til å kontakte oss for å avklare dette.
Så enkelt er det å komme i gang

Du kan enten ringe oss eller sende en skriftlig henvendelse. Gi en kort beskrivelse av hva du ønsker hjelp med. Dersom vi vurderer at din problemstilling er egnet for behandling via video, vil vi tilby deg en time.

Skype er svært enkelt å bruke. Hvis du ikke allerede har dette programmet, laster du dette ned gratis fra internett. Etter en enkel registrering er du klar til å ta programmet i bruk.
Ting som er viktig å huske på

At din datamaskin er utstyrt med videokamera og mikrofon.

Sjekk at Skype virker på din PC.

Sørg for å ha et sted du kan prate uforstyrret, uten å være redd for å bli overhørt av andre.
Formalia

Når det gjelder det praktiske rundt behandlingen, er avbestillingsregler og priser som for vanlig behandling. Denne informasjonen finner du under Timebestilling og Prisliste i menyen på toppen av siden.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Se også under ‘Tjenester’ i menyen for nærmere informasjon om ditt bistandstema.

Timebestilling

Skriv litt om deg selv og hva du ønsker hjelp med. All informasjon vil bli lagret på et trygt sted og behandlet med konfidensialitet. Mangelfulle henvendelser besvares ikke.

22 60 00 30

Hverdager mellom 08-17

Addresse Solligata 2, 0254 Oslo

E-post post@helplink.no

Lukk meny