Psykolog via video - Bistand hjemme hos deg selv

Psykolog via video. Ønsker du rask tilgang til psykolog, men kan ikke komme til vår klinikk i Oslo? Det finnes en løsning.

Hos oss kan du få fullverdig bistand hjemme hos deg selv, i form av videokonsultasjon. Flere studier har dokumentert at videosamtaler er like effektiv som tradisjonell behandling på kontoret til psykologen for mange ulike plager og problemstillinger.

Eksempler på temaer som passer for samtaler via video:

Milde og moderate depresjoner

Mild og moderat angst

Panikkangst

Sosial angst

Stress

Søvnplager

Utbrenthet

Arbeidsnarkomani

Komplisert sorg

Selvutvikling og coaching

Behandling via video er ikke egnet for tyngre psykiske plager. Dersom du er usikker på om din problemstilling kan behandles via video, er du velkommen til å kontakte oss for å avklare dette.

Så enkelt er det å komme i gang

Du kan enten ringe oss eller sende en skriftlig henvendelse. Gi en kort beskrivelse av hva du ønsker hjelp med. Dersom vi vurderer at din problemstilling er egnet for behandling via video, vil vi tilby deg en time.

Vi benytter oss av et meget sikkert videosystem som er godkjent av helsemyndigheter til denne typen bruk. Pasienten/klienten trenger ikke å laste ned noen programvarer.  Alt du trenger er:

 En datamaskin er utstyrt med videokamera og mikrofon. Smarttelefoner og nettbrett kan også benyttes.

Normalt stabilt nett

Et sted du kan prate uforstyrret, og uten å være redd for å bli overhørt av andre.

Praktisk informasjon

Når det gjelder det praktiske rundt behandlingen, er avbestillingsregler og priser som for vanlig behandling. Denne informasjonen finner du under Timebestilling og Prisliste i menyen på toppen av siden.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Se også under ‘Tjenester’ i menyen for nærmere informasjon om ditt bistandstema.

Timebestilling

Skriv litt om deg selv og hva du ønsker hjelp med. All informasjon vil bli lagret på et trygt sted og behandlet med konfidensialitet. Mangelfulle henvendelser besvares ikke.

22 60 00 30

Hverdager mellom 08-17

Addresse Solligata 2, 0254 Oslo

E-post post@helplink.no

Lukk meny